Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Klopt niks van berichten over interesse in Tapia en Botteghin'

9 januari 2019 11:31 - RTV Rijnmond

In gesprek met RTV Rijnmond heeft PEC Zwolle-trainer Jaap Stam aan dat de geruchten over interesse van de Zwollenaren in Renato Tapia en Eric Botteghin niet waar zijn. "Daar klopt niks van", aldus Stam. "We zijn altijd op zoek naar spelers van een dusdanige kwaliteit. We moeten kijken naar ons budget. Deze twee namen zitten in een heel andere regio dan waarin wij zitten. Sommige spelers kunnen wel wat inleveren, maar zo gaat dat niet altijd."

Stam begint zijn avontur als trainer van PEC Zwolle ook tegen Feyenoord over anderhalve week en kijkt daar naar uit. "Het is natuurlijk een topteam in Nederland. Goede spelers en veel kwaliteit", zo geeft hij aan. "Daarom is het ook de club die die naam heeft. Wij moeten daar iets tegenover zetten, want wij hebben de punten natuurlijk ook nodig."

Meer op RTV Rijnmond




Tags

stam botteghin tapia pec avontur nederland renato rijnmond topteam zwollenaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda