Transparent
Inloggen
Sluiten

AD: 'Breuk tussen Feyenoord en Gio lijkt onvermijdelijk'

9 januari 2019 08:16 - Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad geeft aan dat het er uit ziet dat Giovanni van Bronckhorst bezig is aan zijn laatste maanden als trainer van Feyenoord. Volgens het dagblad vindt zowel Feyenoord als Van Bronckhorst zelf het wel welletjes na vier seizoenen intensief samenwerken.

Na het winnen van de beker in april van vorig jaar gaf algemeen directeur Jan de Jong nog aan dat wat hem betreft Van Bronckhorst nog jaren door zou kunnen bij Feyenoord. De afgelopen maanden ving de trainer echter andere signalen op. Duidelijke signalen zelfs die zouden wijzen op een breuk.

De raad van commissarissen moet uiteindelijk beslissen over het contract van Van Bronckhorst. Daarin is veel veranderd sinds president-commissaris Gerard Hoetzer is opgevolgd door Toon van Bodegom en ook Sjaak Troost deel uit maakt van de rvc. Troost was ook degene die het ontslag van hoofd opleidingen Richard Grootscholten erdoor drukte, terwijl de directie dat niet als noodzaak zag.

Volgens het AD wil Troost doorpakken. Ook de posities van technisch directeur Martin van Geel en assistent trainer Jean-Paul van Gastel zullen daarbij stevig aan het licht worden gehouden. Het dagblad weet bovendien te melden dat indien Van Bronckhorst daadwerkelijk vertrekt volgens velen Dirk Kuyt een rol moet gaan spelen in de nieuwe technische staf. Vooral voor de Vrienden van Feyenoord zou hij de alleskunner zijn die Feyenoord weer omhoog moet stuwen.

Meer op Algemeen Dagblad


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Ik weet niet of een goede voetballer automatisch ook een goede traner is.
6 maanden geleden
Er mag wel eens met meer respect worden gesproken over onze trainer Giovanni van Bronckhorst, hij heeft onze club in de afgelopen jaren vele prijzen bezorgd! Ook zijn trainersstaf verdient grote waardering. Als je kijkt naar de budgetten waarmee Feyenoord moet werken en de concurrentie van Ajax en PSV dan zijn de resultaten geweldig!
Ajax heeft met al zijn geld in de afgelopen jaren geen prijs gehaald!
 
6 maanden geleden
Hulde. Laten we Gio niet afserveren na het winnen van 2 bekers, de schaal en het kampioenschap.
6 maanden geleden
Alsjeblieft zeg! Kuyt heeft nog niks bewezen als trainer en ik heb hem nog nooit kunnen betrappen op enige vorm van voetbalvisie. Laat hem eerst maar een paar jaar de jeugd trainen.

Stel maar een buitenlandse trainer aan er zijn in Nederland geen geschikte trainers voor Feyenoord.
6 maanden geleden
Gio heeft met zijn (beperkte) capaciteit het maximale uit zijn spelers weten te halen. Alleen de wijze waarop hij het team laat spelen baart mij zorgen. Is te voorspelbaar. Ik weet wel iemand die deze jongens beter kan laten spelen. Louis van Gaal. Maar dan ontploft heel vak S van de kuip en zeggen velen hun seizoenkaart op. Morinio is toch vrij?
6 maanden geleden
Van Bronckhorst kan de spelers niet motiveren om elke week te presteren zoals de eerste helft tegen PSV. Het wordt tijd om op te stappen.
 
6 maanden geleden
Is gewoon kwaliteit. Soms een positieve uitschieter, soms een domme uitglijder en meestal allemaal een 6,5.

Past toch prima bij het team, als ze allemaal zoals de 1e helft tegen psv konden spelen zouden ze niet bij ons spelen.
6 maanden geleden
Het ad samen met krabbendam blijven maar negatief over Feyenoord en Van Bronckhorst. AD wordt tegengewoordig gemaakt in 020 en vi is op sterven na deaud.... hoe geloofwaardig moet men deze troep nog achten?
6 maanden geleden
Als een bestuurlijk lichtgewicht als Sjaak Troost omhoog valt en per ongeluk in een RvC belandt, kan zo iemand kennelijk potentieel veel schade maken. De RvC van Feyenoord lijkt sowieso een instabiel en nieuwslekkend groepje van snel wisselende samenstelling. Slecht teken. Dat geeft al aan dat ik ook vind dat er te snel en onterecht negatief geoordeeld wordt over Gio en van Geel, mensen die beiden veel betekenen voor de club. Dat Dirk nu al als TD of trainer wordt genoemd is wat mij betreft een gotspe. Iedereen vindt Dirk een aardige vent, maar waarom zou hij meer kijk hebben op spelers of een betere onderhandelaar zijn, laat staan bestuurlijk ook kwaliteiten hebben. Jammer dat de onrust alweer begint en van binnenuit, is nog nooit een club beter van geworden volgens mij.
6 maanden geleden
Wat is dit nu weer. Kuyt zou toch president-commissaris worden van Katwijk?
6 maanden geleden
Dirk Kuyt in de nieuwe technische staf,hoe verzinnen ze het. Met alle respect voor Dirk uiteraard , maar veel meer dan een beetje jagen op de bal en hard werken deed hij niet in het veld . Evenmin is hij nooit betrapt op een intelligente opmerking of scherp inzicht. Altijd op de vlakte , voorspelbaar en goed bezien niets meer dan een grijze muis. En dat moet dan een inspiratiebron zijn voor de groep..


Laten ze liever Robin van Persie aan het eind van het seizoen toevoegen aan de staf met als nieuwe trainer Henkie F.

Laatste nieuws