Transparent
Inloggen
Sluiten

'Zenit St. Petersburg toont interesse in Jeremiah St. Juste'

3 januari 2019 22:32 - AD.nl

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Jeremiah St. Juste in de belangstelling staat van het Russische Zenit St. Petersburg. De rechtsback van Feyenoord stond eerder ook al in de belangstelling van Shakthat Donetsk uit Oekraïne. St. Juste speelt sinds de zomer van 2017 voor Feyenoord en kwam dit seizoen tot nu toe dertien keer in actie. De verdediger heeft nog een contract tot de zomer van 2021.

Meer op AD.nl




Tags

juste jeremiah petersburg zenit donetsk oekraine shakthat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Hoe voorspelbaar dit bericht. De enige speler van niveau in je selectie laten ze gaan.
+2/-1

 
5 jaar geleden
Nou inderdaad dan heb je een speler, jong en in potentie een goede verdediger en let op die loopt voor weinig de deur uit.
Typisch Feyenoord helaas.
+2/-1

5 jaar geleden
Toekomstig duo met v beek lijkt me. Daarom was peter bosz ideaal geweest die 2 kunnen hoog met ruimte in de rug spelen. V beek maar 2 jaar contract trouwens net als hij. Beiden verlengen svp. Waar blijft de interesse voor vilhena? Graag NU verkopen en doorpakken. Ayoub meer laten spelen en el khayatti halen een absolute sensatie en kan nog zeker minimaal 4 jaar mee.
+2/-1

 
5 jaar geleden
Ga weg zeg met van Beek. Die heeft een draaicirkel van een tankwagen. Nee Geertruida is sneller, wendbaarder en tactisch beter. Alleen Gio wilt het niet zien en zet hem als de nood aan de man is maar rechtsback.....
St Juste kun je 10 miljoen voor krijgen, dan Karsdorp halen M E T optie tot koop
+2/-0

 
5 jaar geleden
Haha willempie. Welke draaicirkel heeft botteghin dan? Die van de flevopolder? Geertruida heb je gelijk in maar moet het nog wel laten zien, dat kun je nu nog niet zeggen. Want er lijken meerdere jeugdspelers klaar voor een stap misschien wel een stuk of 6 a 8 maar uiteindelijk breken er daarvan misschien 2 door. En beekie doet het nu na een lange blessure redelijk en is nu nog wel verder denk ik. Gio is sowieso uitgewerkt.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Eric noem ik al niet meer ( net zoals Jan Arie, hooguit te gebruiken als verdedigende middenvelder)
+1/-0

5 jaar geleden
St. Juste de verzieker van Ajax - Feyenoord , Botteghin de uitermate zwak presterende verdediger die altijd onterecht opgehemeld is door sommigen hier. Ook in het kampioensjaar was hij , uitgezonderd de goal tegen PSV , vaak van belabberd niveau.

Zet deze 2 verdedigers nou eens bij het grofvuil en haal daarvoor Karsdorp terug.
Als deze zin heeft om nog onder Gio te voetballen en zich niet te ontwikkelen.

Is Henkie F. al serieus benaderd ? ? ?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda