Transparent
Inloggen
Sluiten

'Voorlopig ontwerp nieuw stadion goedgekeurd door Feyenoord'

28 december 2018 08:46 - De Architect

Het voorlopige ontwerp van het nieuwe stadion van Feyenoord is door de club officieel goed gekeurd. Dat weet de website De Architect te melden. Met een capaciteit van 63.000 plaatsen zal het nieuwe stadion het grootste stadion van Nederland gaan worden.

Het stadion kan worden gebouwd binnen het gestelde budget, waarmee ook rekening is gehouden met de gestegen bouwkosten. Ook wordt er volledig tegemoetgekomen aan de behoeften van Feyenoord. Nu de club akkoord is gegaan met het voorlopige ontwerp gaat architectenbedrijf OMA verder met het gedetailleerde ontwerp van het stadion.

Meer op De Architect




Tags

ontwerp architect architectenbedrijf behoeften bouwkosten capaciteit gedetailleerde nederland oma tegemoetgekomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Super als ie klaar is neem ik ook weer een seizoenskaart. Ik houd wel van een beetje comfort!!
+2/-0

5 jaar geleden
Ziet er inderdaad goed uit, vraag is wel of dit megalomane project echt nodig is om Feyenoord weer aan, in ieder geval de Nederlandse, top te krijgen.

Meer budget door een groter en nieuw stadion? Zal best maar daar gaan de mannen nog niet direct beter van voetballen. Het zal een illusie blijken dat betere spelers nu wel naar Nederland en Feyenoord gaan komen door dit stadion.
Beter scouten en nog beter opleiden zal meer rendement opleveren, wellicht dient de technische staf, inclusief van Geel ook eens tegen het licht gehouden moeten worden.

Mocht het stadion er komen dan is het prima uiteraard maar mijn verwachting is dat de gehoopte aansluiting met de top hiermee niet gehaald zal worden.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Tuurlijk wel. PSV ga je voorbij en 020 kun je het dan echt lastig maken. Je gaat dan naar een omzet van om en nabij 100 miljoen
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer