Transparent
Inloggen
Sluiten

'Peter Bosz was favoriet voor eventuele opvolging Giovanni van Bronckhorst'

27 december 2018 08:07 - De Telegraaf

Indien Giovanni van Bronckhorst komende zomer zou vertrekken bij Feyenoord was Peter Bosz voor iedereen binnen Feyenoord dé favoriet om hem op te volgen. Dat weet De Telegraaf te melden. Bosz tekende afgelopen week echter een contract bij het Duitse Bayer Leverkusen, waardoor hij geen optie meer is.

Komende weken zal bepaald worden of het contract van Van Bronckhorst bij Feyenoord verlengd zal worden en hoe de qua aantal prijzen meest succesvolle coach uit de clubhistorie daar zelf tegenover staat.




Tags

bosz bronckhorst opvolging bayer leverkusen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Nou maar goed dat hij dan al bij Leverkussen getekend heeft, deze man heeft Feyenoord al genoeg ellende gebracht.
Als voetballer was hij goed, als trainer wellicht ook maar niet realistisch.
Als bestuurder/directeur een ramp.
+2/-0

5 jaar geleden
Is inderdaad gewoon heel jammer en ook dit kun je falend technisch beleid noemen. De Feyenoord-directie heeft zich afwachtend opgesteld en het initiatief bij Gio gelaten... waardoor men nu achter het net vist. Men had ook gewoon zelf het initiatief kunnen nemen; contact en mondelinge afspraak met Bosz maken en na overleg met Gio in de winterstop de beslissing kenbaar maken om uit elkaar te gaan. Want, doorgaan, lijkt me wil Feyenoord aanhaken bij Ajax en PSV geen optie. Dan heb je echt een coach nodig die een selectie boven zichzelf uit kan laten stijgen, en zo'n coach is Gio op dit moment nog niet. Dan denk je aan coaches als van Gaal, Bosz, Ronald Koeman e.d. Maar, tegelijkertijd hoeven we niet te wanhopen. Bijna elke eredivisiecoach weet beter veldspel in zijn ploeg te krijgen dan Gio, dus er is hoop genoeg dat we een goede trainer kunnen vinden. Denk aan: Rutten, Erwin Koeman, Ron Jans, Alex Pastoor, Michel Preud'Homme etc.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Louis van Gaal hoort toch ook in dit rijtje thuis?
+1/-0

 
5 jaar geleden
Pffff wat een namen. Hoop dat Gio zo lang mogelijk blijft, maar dat Van Geel weg gaat en we eindelijk kwaliteit op het veld zullen zien. Want daar ligt het aan. Niet aan de trainer.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Gio lang blijft zitten? Dan blijft heel het voetbal van Feyenoord dus op TOEVAL gebaseerd, want een echt strijdplan heeft hij nooit. Ook kan hij nooit anticiperen op een tegenzet van zijn tegenstander!
+1/-0

5 jaar geleden
Gio is dus klaar bij Feyenoord. Hopelijk geen vd Brom, want daar schiet Feyenoord niks mee op.
+1/-0

5 jaar geleden
Als dit waar is dan slaapt van Geeuw nog dieper dan ik dacht :-(.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik haal Dick Advocaat persoonlijk op bij FC Utrecht...
+1/-0

5 jaar geleden
Jammer hij had goed bij Feyenoord gepast is ook nog steeds een Feyenoorder in hart en nieren,een realistische en goede trainer en wat er in het verleden is gebeurd heeft niets met zijn trainerschap te maken,maar ja helaas zoals gewoonlijk.
+1/-0

5 jaar geleden
Noem me 3 trainers uit het recente verleden die beter gepresteerd hebben cq. meer prijzen gepakt hebben dan Gio.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg