Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord staat open voor verhuur Renato Tapia'

24 december 2018 08:34 - De Telegraaf

De Telegraaf weet te melden dat Feyenoord open staat voor een tijdelijk vertrek van Renato Tapia. De middenvelder is ontevreden over zijn speeltijd in Rotterdam. Aangezien komende zomer de Copa America weer op het programma staat, wil hij perspectief hebben op veel speelminuten, omdat hij zijn plek in het nationale team van Peru niet wil verliezen.

Tegen ADO Den Haag had Tapia pas zijn eerste basisplaats van het seizoen in de competitie. Inclusief de beker heeft hij in de eerste seizoenshelft slechts 248 minuten gespeeld, nog geen drie hele wedstrijden bij elkaar opgeteld.




Tags

tapia renato ado peru telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Blind mank paard ongelofelijk. Hij snapt het spel gewoon niet pffff kunnen we een IQ test invoeren bij aankopen? Dan was hij en bijv ook bilal niet gekomen. Scheelt een hoop ellende en ergernis.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.149 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg