Transparent
Inloggen
Sluiten

Bart Nieuwkoop: 'Twee overtredingen en twee goals, dus heel zuur'

23 december 2018 17:16

In gesprek met Fox Sports gaf Bart Nieuwkoop aan te balen van zijn eigen wedstrijd in Den Haag. "Zeker. Twee overtredingen en twee goals, dus heel zuur", aldus Nieuwkoop. "Ik maakte bij de eerste gewoon een overtreding en hij schiet die vrije trap binnen. Ik weet dat ik hier een overtreding maak en dan schiet hij hem ook nog binnen."

De rechtsback was het minder eens met zijn tweede overtreding. "In de wedstrijd had ik het gevoel dat het geen overtreding was. Dat het een goed duel was", zo gaf hij aan, waarna hij de beelden terug keek. "Hij kan hem geven. Het is van beide kanten, maar hij kan hem geven. Als ik het zo zie, kan ik het eventueel wel begrijpen."

Nieuwkoop kreeg zelf ook nog een goede kans om te scoren. "Het was een goede bal van Jens. Als ik die binnen schiet, maak ik meteen de fout goed bij de 1-0", zei hij daarover. "Dan was het iets anders gelopen, maar het mocht niet zo zijn helaas. En dan ook nog die tweede gele kaart, dus heel zuur."




Discussieer mee op de forums


Tags

nieuwkoop zuur overtredingen fox

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko heerenveen intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag rvc stengs sterkhouders sugawara timber vertekent volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki