Transparent
Inloggen
Sluiten

Jens Toornstra: 'Als je voor de winterstop al afhaakt, is veel te vroeg'

23 december 2018 17:09

Jens Toornstra had in gesprek met Fox Sports geen flauw idee waarom Feyenoord steeds zo wisselvallig presteert. "Wisten we het maar. Donderdag was vrij goed, zonder echt een hoge score neer te zetten. Maar vandaag was het weer ondermaats", aldus Toornstra. "Het ging vandaag te weinig of in ieder geval te kort goed. Dan sta je hier met een gelijkspel. Ik weet echt niet waar het mis gaat. We kunnen het wel, maar we moeten dat langer vol houden. Iedere keer een kwartiertje in de wedstrijd is niet genoeg. Dat blijkt maar weer."

De middenvelder kreeg de vraag hoe het dit seizoen verder moet. "We zijn nu eventjes vrij. Dan kunnen we het hoofd even leeg maken. Maar de rest van het seizoen... Het is moeilijk met zo'n grote achterstand", zo gaf hij aan. "Je moet altijd beter willen. Dit seizoen is eigenlijk hetzelfde als vorig jaar. Als je voor de winterstop al afhaakt, is veel te vroeg."




Tags

toornstra afhaakt fox kwartiertje ondermaats wisselvallig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki