Transparent
Inloggen
Sluiten

'Yassin Ayoub in gesprek met Feyenoord over situatie'

19 december 2018 19:43 - RTV Rijnmond

Yassin Ayoub heeft woensdagmiddag samen met zijn broer en zaakwaarnemer John Veldman gesproken met Feyenoord over zijn situatie bij de club. Dat weet RTV Rijnmond te melden. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van FC Utrecht, maar komt nauwelijks aan spelen toe.

Zowel Ayoub als Feyenoord wil geen mededelingen doen over wat er besproken is.

Meer op RTV Rijnmond


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Amrabat II, zal ook wel weer door de achterdeur vertrekken. Gio en aankopen....pfffft: Tapia, Boetius, Amrabat, Ayoib
7 maanden geleden
Pablo Sanchez, Dave Mitchell , Aurelio Vidmar , Theo Lucius , Kevin Hofland , de uitgekotste mislukte en uitgescheten Boetius uit Basel , Tininho , St Juste , Antal Roth ,Tom Krommendijk ,Angelos Charisteas ...


Een kleine greep mislukkingen die me zo te binnen schiet ,aanvullen mag natuurlijk altijd. Alle bagger van de afgelopen 30 jaar bij elkaar is toch snel een nieuw stadion schat ik.
7 maanden geleden
Gewoon een goede voetballer. Meer monuten laten maken dan oordelen.
7 maanden geleden
Ayoub verdient het gewoon om een paar wedstrijden achter elkaar in de basis te staan. Gio is veel te behoudend als het gaat om wisselen. Ayoub had bijvoorbeeld regelmatig een half uur/ twintig minuten kunnen invallen. Nu is hij afgeschreven op basis van trainingen?!
7 maanden geleden
Waarom heeft Feyenoord hem eigenlijk aangetrokken? Om hem alleen op basis van trainingen weg te doen? Wat een waardeloze trainer is Van Bronckhorst eigenlijk. Heeft geen enkele idee hoe ze zouden moeten voetballen. Valt enkel terug op zekerheden. Weer een jaar weggegooid.
7 maanden geleden
Was in potentie zwakker dan Amrabat, maar heeft ook nooit een serieuze kans gehad. Gooit wel veel te snel de handdoekmin de ring, dus weinig mentaliteit om er bij ons iets van te maken. Zal aangetrokken zijn omdat wellicht Vilhena weg zou zijn, dus has gewoon wat geduld moeten betrachten. Dus wegwezen als je dat niet kunt. Hij brengt ons ook niet naar een hoger plan.

Laatste nieuws