Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'We zijn allemaal teleurgesteld'

16 december 2018 19:06

Giovanni van Bronckhorst gaf in gesprek met Fox Sports aan dat Feyenoord tegen Fortuna niet goed genoeg was. "We waren in balbezit niet vast genoeg. Zowel in de eerste als in de tweede helft leden we in het begin van de opbouwfase al veel balverlies, waardoor we moeilijk de vrije man konden vinden. Dat was met name de backs", aldus Van Bronckhorst. "Met Steven wisselden we een aantal keren van kans en dat was een aantal keer heel goed, waardoor je dreigend kon worden. Andersom was dat minder vaak. Dan weet je dat Fortuna wacht op een counter en die hebben ze vandaag te veel gehad."

Feyenoord had veel moeite met het compacte spel van Fortuna Sittard. "Je moet dan het geduld blijven houden, maar wel het balbezit hoog blijven houden. Dat was vandaag een stuk minder dan de voorafgaande wedstrijden", zo gaf hij aan. "Een aantal keer hadden we balverlies, waardoor het achterin open kwam te staan en zij een hele grote kans kregen. Daarin scoren ze twee keer."

De trainer van Feyenoord had in de kleedkamer na afloop aangegeven teleurgesteld te zijn. "Dat zijn we allemaal. Zo voelt verlies. Het was aardig stil in de kleedkamer en dat moet ook", zei hij daarover. "De laatste weken hadden we de goodwill en het goede spel laten zien. Vandaag was daar niks van te zien."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws