Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis over topweek: 'Je hebt jezelf beloond na PSV met deze twee'

9 december 2018 17:33

In gesprek met Fox Sports gaf Steven Berghuis aan dat het voor Feyenoord een topweek was. "Je hebt jezelf beloond na PSV met deze twee", aldus Berghuis. "Emmen maakte het ons moeilijk. De laatste pass in de eerste helft was steeds net niet goed, waardoor je net niet tot een kans komt. We bleven wel geduldig in balbezit. We speelden elkaar rustig in en draaiden door. Uiteindelijk moet die laatste pass goed zijn en dat begon de tweede helft."

Op het veld had de vleugelaanvaller niet in de gaten hoe vaak hij precies gescoord had. "Ik heb er een gemaakt hoor ik net. Die dikke kuiten van Jan-Arie... Maar dat is geen probleem, ik ben net zo blij", zo gaf hij aan.

Bij 0-1 miste Berghuis nog een strafschop. "Dat hoort er ook bij. Ik heb nog niet eerder een penalty gemist. Ook nog niet heel veel genomen trouwens, dat moet ik er wel bij zeggen. Maar dat hoort er ook bij. Daar moet ik ook mee leren omgaan", zei hij daarover.

Orkun Kökcu mocht tegen FC Emmen zijn debuut maken "Ik ben blij voor die jongen. Hij heeft grote kwaliteiten voor een middenvelder. Brengt de bal makkelijk van middenveld van aanval, een verbindingsspeler", aldus Berghuis. "Daardoor heb je net drie, vier seconden meer tijd om je man op te zoeken. Dat is voor mij, Sam en Dylan enorm belangrijk. Ik ben echt heel blij voor die jongen."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws