Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeremiah St. Juste: 'Als spelers hebben we het gevoel dat we nog steeds groeien'

6 december 2018 07:55 - De Telegraaf

Na zijn zeer snelle rode kaart tegen Ajax kreeg Jeremiah St. Juste veel kritiek, ook vanuit de spelersgroep van Feyenoord. In gesprek met De Telegraaf geeft de verdediger aan dat dat hoort bij het profklimaat. "Het was niet tegen mij als persoon gericht, maar tegen wat ik op dat moment deed. Het is goed besproken, op een correcte manier", aldus St. Juste. "Ik ken die boys, daarom kan je dat hebben. Ik wist natuurlijk zelf het beste wat ik had gedaan. Voor de ploeg, voor de trainer, voor de fans en voor mijzelf vervelend genoeg."

Robin van Persie gaf twee maanden geleden al aan dat de ploeg nog zou gaan verrassen. Woorden waar St. Juste zich volledig in kan vinden. "Robin heeft daarin helemaal gelijk. Op de training zie je een heel hoog niveau. Dat moet in wedstrijden vaker naar voren komen", zo geeft hij aan. "Gelukkig was dat tegen PSV nu eens het geval. Als spelers hebben we het gevoel dat we nog steeds groeien."

Afgelopen zondag mocht de rechtsback weer meedoen tegen PSV, nadat hij weken niet kon spelen door de schorsing. "Ik moet het nu vasthouden en ik hoop dat we als elftal de lijn van ons spel tegen PSV doortrekken", zegt hij daarover.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws