Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Wolf: 'Tonny Vilhena is eerder een soort N'Golo Kanté'

4 december 2018 07:25 - Algemeen Dagblad

Tonny Vilhena kan terug kijken op een uitstekende wedstrijd in PSV. Na afloop hoorde je echter geen verhalen over hoeveel miljoen hij uiteindelijk moet opbrengen of welke Europese grootmachten zich voor hem zullen gaan melden. "Noem het maar Rotterdamse nuchterheid. We praten hier niet snel in superlatieven", aldus John de Wolf in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Beide beentjes op de grond, volgende week eerst maar eens bevestigen. Waar talenten van andere clubs misschien wel eens wat nadrukkelijker op de kaart worden gezet. Dat klopt wel, ja."

Volgens De Wolf is er bij Vilhena te lang gekeken naar wat hij niet kan. "Maar zondag tegen PSV was hij echt fantastisch in de rol die hem op het lijf is geschreven. En hij is ook nooit geblesseerd", zo geeft hij aan. "En zo willen we in Vilhena misschien graag een type Zinedine Zidane zien, terwijl hij eerder een soort N'Golo Kanté is. Ik denk inderdaad dat we bij hem vaak keken naar wat hij niet kon dan wat hij wel kon."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ja inderdaad John heeft volledig gelijk, als er bij Ajax een speler een keer een bal goed raakt hangt er gelijk een miljoenen bord boven.( zie Dolberg en waar is hij ) Misschien moeten ze in Rotterdam ook wat brutaler worden en gewoonweg roepen Vilhena kost 50 mil. De rijke clubs horen dat er bij Feyenoord een speler loopt van 50 mil en komen ze kijken. Een speler moet duur zijn tegenwoordig.
9 maanden geleden (gewijzigd)
Vilhena vergelijken met Kante is als Frenkie de J. vergelijken met Johan C.... Maar idd moet onze marketing veel beter! Van Geel heeft een eerste stap met bluf en risico gedaan door bod 17m op Nico af te wijzen maar dat heeft nog niet geholpen. Ik zou zo blij zijn als er in de winterstop een goed bod op tonnetje (Vielhijnou) rond komt.
 
aliendwurf (geschorst)
9 maanden geleden
Heeft niet eens zo zeer met marketing te maken maar met resultaten uit t verleden.

Laatste nieuws