Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordy Clasie: 'Het was vandaag heel matig'

25 november 2018 17:50

Jordy Clasie had geen goed gevoel over gehouden aan de wedstrijd tegen FC Groningen. "Op basis van de drie punten natuurlijk wel, maar op basis van het spel totaal niet", aldus de middenvelder in gesprek met Fox Sports. "Dat hebben we natuurlijk vaker gehad dit jaar. Het was maar één fase, het eerste kwartier, de eerste twintig minuten, waarin we druk vooruit zetten en alles eigenlijk klopte. Dan kom je heel goed op 1-0 en daarna zakt het eigenlijk weg. Toen was het 65, 70 minuten heel erg matig."

Volgens Clasie moest hij zichzelf weer herhalen. "Dit is al het hele seizoen zo tot nu toe. We hebben fases in de wedstrijd waarin we het kunnen, maar ook hele grote gedeeltes van een wedstrijd waar we veel te matig spelen", zo gaf hij aan. "Misschien moeten we een keer een wedstrijd makkelijk met 4-0 of 5-0 winnen, zodat dat meer vertrouwen geeft naar de ploeg. Nu blijft het vechten voor de drie punten. Ook vandaag weer. Groningen heeft ook een paar grote kansen gekregen. Het was vandaag heel matig."

Tegen PSV zal het beter moeten met Feyenoord. "Natuurlijk is dat een andere wedstrijd. We moeten dan negentig minuten lang honderd procent zijn en niet zoals vandaag misschien twintig minuten. Dat zijn wedstrijden op zich en hopelijk gaat dat ons iets extra's brengen", zei hij daarover. "Ik hoop dat het lukt. Waarom het niet lukt is een groot raadsel."




Tags

clasie groningen fox gedeeltes herhalen raadsel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg