Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord na rust uiteindelijk te sterk voor Heracles Almelo

11 november 2018 16:12

Feyenoord heeft de derde plek in de Eredivisie. met succes weten te verstevigen. Nummer vier Heracles Almelo werd uiteindelijk met 0-2 verslagen. Beide doelpunten vielen na rust en werden gescoord door Heracles-doelman Janis Blaswich, die de bal uiteindelijk in eigen doel werkte, en Jens Toornstra. Met name de goal van Toornstra was van grote klasse.

Vanwege lichte klachten moest Feyenoord noodgedwongen enkele wijzigingen doorvoeren en dat leek op het veld ook direct te merken. Heracles was in het begin de veel betere ploeg en kreeg ook enkele kansen om de score te openen. Justin Bijlow kon echter steeds redding brengen en werd ook nog eenmaal gered door de paal.

Feyenoord kreeg zelf ook kansen om te scoren, maar was in de afwerking veel te slordig.

Na rust kwam Feyenoord een stuk beter voor de dag en dat zag het na bijna een uur ook beloond worden. Vanuit een corner kopte Nicolai Jørgensen binnen, al werd het doelpunt uiteindelijk toegekend aan Heracles-doleman Janis Blaswich. De kopbal van de Deense spits van Feyenoord bleek uiteindelijk voor de doellijn nog tegen gehouden te worden door een tackle van Alexander Merkel. De bal ging echter via de lat en de rug van de doelman alsnog in het doel.

Een paar minuten later was het opnieuw raak voor Feyenoord en die treffer was van absolute schoonheid. Steven Berghuis kwam naar binnen en kreeg de bal mee. De vleugelaanvaller gaf een schitterende voorzet op de mee opgekomen Calvin Verdonk. In plaats van zelf te schieten, gaf de verdediger de bal op zij aan Jens Toornstra, die de bal vervolgens simpel kon binnen tikken.

Heracles leek door de twee treffers in korte tijd gebroken en wist nauwelijks nog gevaarlijk te worden. Dat deed het alleen in blessuretijd toen Justin Bijlow mis tastte bij een corner, maar hij werd op de doellijn gered. Feyenoord had daarvoor echter een betere kans gehad voor een doelpunt, maar Berghuis raakte met een hard schot de lat.




Discussieer mee op de forums


Tags

heracles almelo toornstra berghuis bijlow blaswich doellijn janis afwerking doleman eredivisie merkel noodgedwongen opgekomen tastte verdonk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Is toch niet normaal dat je vedediging uit van Beek, Verdonk, Bijlow, en ,Nieuwkoop bestaat. Welk niveau streef je dan na. Kom op zeg.
+2/-0

5 jaar geleden
Wil geen voeding geven inzake de perikelen betreffende Ayoub.Maar vraag me af wat hij dan verkeerd doet,behalve dan goed trainen,positief zijn,bla,bla,bla...Gelukkig is Vilhena beter gaan spelen na het vertrek van KEA,en onvoorwaardelijk basisspeler!Na ruim 5 seizoenen mag,kun,en moet je meer verwachten van een notabene Oranje-klant.Mij rijst de vraag waarop dat gebaseerd moge zijn.Ook vandaag weer dramatisch ''voetbal''...
+2/-0

5 jaar geleden
Het verbetert niet of nauwelijks. Er wordt toch ergens op getraind mag ik hopen? Derde worden we wel, aangezien er nog 15 teams zijn die nog slechter zijn.
+2/-0

5 jaar geleden
In de tweede helft zag je eindelijk iets wat op positiespel leek en tempowisselingen. Eindelijk had ik het gevoel dat er toch nog wel rek in deze selectie zit. Dat zag je eigenlijk al in de bekerwedstrijd tegen Ado. Alleen begrijp ik niet waarom Ayoup niet gebracht wordt en of ingebracht wordt voor het laatste half uur. En niet de laatste vijf minuten, daar wordt niemand gelukkig van.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer