Transparent
Inloggen
Sluiten

Tonny Vilhena in definitieve selectie Oranje, Justin Bijlow niet

9 november 2018 12:22

Tonny Vilhena is wederom de enige Feyenoorder die is opgeroepen voor het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman had in zijn voorselectie ook Justin Bijlow opgenomen, maar geeft de voorkeur aan Marco Bizot van AZ als derde doelman.

In De Kuip speelt Oranje voor de UEFA Nations League tegen Frankrijk, terwijl voor diezelfde UEFA Nations League ook een uitwedstrijd tegen Duitsland op het programma staat.




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow oranje vilhena nations uefa bizot duitsland frankrijk koeman kuip

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Volkomen onbegrijpelijk. Speelt zo afschuwelijk slecht. Kijk de 2-0 van zyech nog even na..... vilhena draait zich om op 1 been als een beginnende ballerina. Zonder de power van kea is hij niks. Zonder druk van invaller als ayoub die nooit invalt is hij niks. Hij moet kei en eihard en werken geen postbode spelen en dan is het een redelijk nuttige speler meer niet. Het scorend vermogen van vorig seizoen was duidelijk toeval aangezien het maar 1 seizoen van de 6 is dat is dus ook al geen pre. Ayoub als die een tijdje speelt is 100 procent zeker beter.
+2/-0

 
5 jaar geleden
100% mee eens. Hij kan er helemaal niets van
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda