Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Deze hattrick geeft me zoveel vertrouwen'

3 november 2018 07:38 - De Telegraaf

In gesprek met De Telegraaf geeft Nicolai Jørgensen aan dat hij ondanks zijn hattrick niet helemaal tevreden was over de wedstrijd tegen ADO Den Haag. "Ik was na de wedstrijd een beetje boos, omdat ik meer had moeten scoren. Ik had er vier of vijf moeten maken", aldus de Deense spits.

Jørgensen denkt wel dat zijn hattrick een kantelpunt kan zijn. "Deze hattrick geeft me zoveel vertrouwen. Ik hoop dat dit het vertrekpunt is geweest om op regelmatige basis te blijven scoren", zo geeft hij aan. "Na die gemiste kansen raakte ik het een beetje kwijt, maar ik heb mezelf opgepept om het goede gevoel weer op te roepen. Ik moet het mezelf ook niet verwijten. Als je er zo lang uit bent geweest dan heeft het tijd nodig om echt terug te komen."

De aanvaller wil zich voorlopig niet meer bezig houden met een eventueel kampioenschap. "De ambitie en de hoop zijn er natuurlijk altijd, maar een achterstand van tien punten maak je niet zomaar goed. Dat is gewoon veel. Alles is nog mogelijk, maar voorlopig moeten we eerst maar eens een goede serie neerzetten", zegt hij daarover. "Tot nu toe is het te veel op en neer gegaan. Als we wat willen dit seizoen, dan zullen we om te beginnen stabiel moeten gaan presteren."




Tags

hattrick ado kantelpunt opgepept telegraaf vertrekpunt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Eerder moeten bedenken tegen Ajax Toen speelde hij als een drol Schijtert
+1/-0

 
5 jaar geleden
Toen speelde hij helemaal niet als een drol, hij was de enige die af en toe nog wat goeds deed, al valt dat niet mee als je met 9 gasten moet spelen die wel als een drol speelden. Goede zaak deze doelpunten, net als het doelpunt van Larsson, hopelijk komt die nu ook los, speelde zeer goed tegen ADO.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer