Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Ik denk dat je uiteindelijk de wedstrijd verdiend wint met uitstekende cijfers'

2 november 2018 08:24

Giovanni van Bronckhorst gaf in gesprek met Fox Sports aan dat zijn ploeg uitstekend aan de wedstrijd begon. "Ik denk dat we op voorsprong moeten komen met twee hele grote kansen voor Nico, geweldig uitgespeeld allebei. Maar waar je op voorsprong moet komen, kom je op achterstand. We zijn daar niet in paniek geraakt en gewoon door gegaan met voetballen", aldus de trainer van Feyenoord. "We gingen op zoek naar de goal en vonden die twee keer voor rust. Ik denk dat je uiteindelijk de wedstrijd verdiend wint met uitstekende cijfers."

Van Bronckhorst kon weinig met de kritiek dat het spel niet de hele wedstrijd vloeiend was. "Het belangrijkste is dat we winnen vandaag. 5-1 is een uitslag met drie goals in het laatste kwartier", zo gaf hij aan. "Er stond een goede aanvaller bij op een snel aanval met de regen die valt. We hebben een paar mooie aanvallen laten zien, op momenten ook niet. Maar dat is inherent aan het voetbal."

De defensie van Feyenoord had het ook goed voor elkaar tegen de snelle aanvallers van ADO. "Dat hebben we goed bespeeld. Na de 0-1 hebben we nog een aanval gehad waar we goed weg komen na een omschakelmoment. Je weet dat ze daar op wachten", zei hij daarover. "Op dat moment stonden beide backs iets te hoog. Dat hebben we voor en in de rust geprobeerd te repareren. In de tweede helft hadden we dat meer onder controle."




Tags

bronckhorst ado bespeeld fox inherent omschakelmoment paniek regen repareren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg