Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'Het is vreemd dat vier, vijf scheidsrechters dit niet zien'

28 oktober 2018 17:41

Robin van Persie kreeg in gesprek met Fox Sports de vraag of Feyenoord had laten zien dat ze niet bang waren voor Ajax. "Dat denk ik wel. Zeker tot en met de rode kaart. We hadden een goed plan en daar hebben we de afgelopen dagen op getraind", zo gaf hij aan. "Het is maar heel kort, maar in de eerste minuten stond het heel goed en hadden we een heel goed gevoel over wat we deden. Dan heb je dat moment met de rode kaart en dat veranderd de hele wedstrijd."

Over de rode kaart was Van Persie duidelijk. "Het was rood. Ik heb het net terug gezien. Dat is jammer voor hem en voor ons", zo gaf hij aan. "We stonden heel goed, het geloof was er echt. Ons plan was prima. Iedereen was ook bezig met elkaar. Elke ingooi vast zetten, heel hoog druk zetten. Dat was ons idee, om dat heel lang vol te houden. Die rode kaart was een flinke domper."

De 1-0 had volgens de aanvoerder ook nooit mogen tellen. "Dat moment heb ik ook net terug gezien. Hij had zeker een hand op de bal en kreeg toen een tik van Dolberg. Eigenlijk mag dat in mijn ogen geen goal zijn", zei hij daarover. "In de tweede helft hadden we ook een moment met een handsbal van hun linksback. Dat begrijp ik niet. Je hebt die VAR-mensen, je hebt vier, vijf scheidsrechters en die zien dat niet. Dat vind ik vreemd."




Tags

persie dolberg fox handsbal ingooi var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki