Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'De rode kaart kost je de wedstrijd'

28 oktober 2018 17:03

Door de nederlaag tegen Ajax stond Giovanni van Bronckhorst met een slecht gevoel Fox Sports te woord. "Dat is het enige wat telt in het voetbal. Dus ik ben teleurgesteld in het resultaat", aldus de trainer van Feyenoord. "We begonnen heel goed aan de wedstrijd. We hadden een goed gevoel over de eerste minuten en er was niks aan de hand. Dan komt die rode kaart en dan moet je dat goede gevoel en je plan na zes minuten in de prullenbak gooien."

Van Bronckhorst was boos over de rode kaart van Jeremiah St. Juste. "Ik ben boos ja. Je kan niet in topwedstrijden met tien man komen staan. Dat mag je niet overkomen", zo gaf hij aan. "Dat is ons na zes minuten al over komen. Dan weet je dat het een heel moeilijke wedstrijd wordt. Zeker hier tegen Ajax."

Over de 1-0 kon hij zich niet uitspreken. "Ik heb die goal gezien. Ik hoorde later dat er wellicht een overtreding was in tweede situatie. Maar we hebben een VAR die alles ziet en de beslissing is aan hun", zei hij daarover. "Er is denk ik wel contact. Het blijft natuurlijk de VAR. Het blijft een beslissing van de scheidsrechter. Daar heb je je aan te houden."

Van Bronckhorst zag echter ook positieve punten bij zijn ploeg. "Met name in de tweede helft stonden we er als team met tien man. Hoe moeilijk dat ook is hier met tien man, dat hebben we goed gedaan", aldus de trainer. "Alleen de rode kaart kost je de wedstrijd en dat mag niet gebeuren. Ik ga sowieso met Jerry praten."




Tags

bronckhorst var fox jeremiah jerry juste prullenbak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda