Transparent
Inloggen
Sluiten

Justin Bijlow tekent nieuw contract bij Feyenoord tot 2023

25 oktober 2018 17:45 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft bekend gemaakt dat het contract van Justin Bijlow is verlengd. De doelman ligt nu tot de zomer van 2023 vast in Rotterdam. Het vorige contract van Bijlow liep nog tot 2021.

Bijlow maakt al sinds de F-pupillen deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord en tekende in 2015 zijn eerste profcontract. Sinds dit seizoen is hij de eerste doelman in De Kuip en bovendien werd hij ook al opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal.

De doelman is zelf erg blij met zijn nieuwe contract. "Toen ik aan het begin van dit seizoen te horen kreeg dat ik de eerste doelman werd, kwam er voor mij al een droom uit", aldus Bijlow. "Uit deze verlenging spreekt nog meer vertrouwen. Ik geniet van het hier en nu, maar ga er ook alles aan doen om samen met Feyenoord door te groeien naar een hoger niveau en meer successen."

Technisch directeur Martin van Geel vindt het mooi dat het Feyenoord gelukt is om opnieuw een talentvolle, zelfopgeleide keeper langer te binden. "Iedereen bij Feyenoord heeft groot vertrouwen in Justin. Nu al is hij een heel goede doelman. Met de eigenschappen die hij heeft, geloven wij dat hij de komende jaren uit kan groeien tot een keeper van een zeer hoog niveau", zo geeft hij aan. "Ik ben dan ook blij dat Feyenoord en Justin vandaag, met dit nieuwe door hem zelf afgedwongen contract, het wederzijdse vertrouwen in elkaar kunnen laten zien."

Meer op Feyenoord.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bijlow afgedwongen eigenschappen geniet kuip profcontract pupillen verlenging wederzijdse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Dit is goed nieuws voor Feyenoord en Justin, Bijlow wordt de toekomstige keeper van het Nederlands elftal
+1/-0

5 jaar geleden
Goed nieuws! Bijlow wordt een topkeeper!! In de toekomst oranje denk ik!
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer