Transparent
Inloggen
Sluiten

Verklaring Feyenoord: 'Begin volgend jaar weer gesprekken opstarten over uitsupporters Klassieker'

25 oktober 2018 14:24 - Feyenoord.nl

Via een verklaring op de eigen website heeft Feyenoord gereageerd op vragen die het afgelopen dagen gekregen heeft over uitsupporters in de Klassieker. "Het is de bedoeling begin volgend jaar de gesprekken hierover weer op te starten met Ajax, de supportersverenigingen en de gemeenten", zo begint de club. "Deze gesprekken zijn vorig jaar op initiatief van Feyenoord ook al weer opgestart, maar deze werden weer ‘on hold’ gezet na ongeregeldheden tijdens de kampioenswedstrijd tussen PSV en Ajax. Hierdoor komt het wederzijds bezoeken van supporters bij de Klassieker helaas te vroeg."

Als het aan de club ligt, zijn er snel weer uitsupporters welkom. "Insteek van de gesprekken is te bekijken op welke wijze wellicht al in het seizoen 2019-2020 er weer uitsupporters bij de Klassieker(s) kunnen zijn. Want voetbal is natuurlijk bedoeld om te spelen in de aanwezigheid van supporters van beide clubs. Dat geldt, vindt Feyenoord, ook voor de Klassieker, maar dan wel nadrukkelijk onder de voorwaarde dat dit onder normale omstandigheden kan en tegen acceptabele kosten en personele inzet voor zowel de clubs als overheden. En bovendien met alleen gezonde rivaliteit en zonder dat er sprake is van onacceptabel gedrag en uitingen."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

klassieker uitsupporters opstarten aanwezigheid acceptabele hold kampioenswedstrijd opgestart overheden rivaliteit supportersverenigingen uitingen wederzijds

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Natuurlijk horen uit-supporters er ook bij.
Ook als Ajax bij ons op bezoek komt.
Maar dan wel met een flinke stok achter de deur.
Als het mis gaat, is het definitief over en uit.
Laat dat duidelijk zijn.
+0/-0

5 jaar geleden
Niet meer aan beginnen. Komt toch altijd narigheid van. Teveel zogenaamde supporters die de club in diskrediet brengen.
+1/-0

5 jaar geleden
Voor mij hoeft het niet , nu tenminste een echt indrukwekkende uitverkochte kuip .
Straks weer 4 lege vakken rondom het uitvak.....geen gezicht !
+1/-0

5 jaar geleden
Utrecht geen 020 supporters
ADO geen 020 supporters
Feyenoord geen 020 supporters


Wie is de gemeenschappelijke deler dus aan wie licht dit???
+1/-0

 
5 jaar geleden
Alle BVO’s hebben er werk van gemaakt om hooliganisme flink aan te pakken. In en rond De Kuip gebeurt al jaren niet veel naars meer. Ook Utrecht en ADO hebben schoongeveegd. Behalve in 020 uiteraard, daar zit men nog steeds met vrijstaat vak 410 waarop alles mag en politie en stewards zich niet laten zien. Feyenoord heeft de naam, maar 020 is altijd al de rotte appel geweest op het gebied van voetbalgeweld. En de KNVB vindt het blijkbaar prima. Wat was de straf ook weer voor de opgehangen Kenneth Vermeer pop?
+1/-0

5 jaar geleden
De maatregelen die dan genomen worden staan niet meer in verhouding. Zolang je aso's die zich niet in kunnen houden geen permanent stadionverbod met permanente meldplicht kan geven, niet aan beginnen.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda