Transparent
Inloggen
Sluiten

'Geen uitsupporters in Klassieker door directie van Feyenoord'

25 oktober 2018 10:09 - Ajax Life

Dankzij de halsstarrigheid van de directie van Feyenoord zijn er nog altijd geen uitsupporters welkom bij de Klassieker. Dat weet Ajax Life te melden. Alle partijen zouden inmiddels open staan voor uitsupporters in beide wedstrijden, maar na een kosten-batenanalyse van Feyenoord wil de directie van de club niet meewerken. Uitsupporters leveren namelijk onvoldoende op.

Directeur-bestuurder Fabian Nagtzaam van de Supportersvereniging Ajax is teleurgesteld over de houding van Feyenoord. "We waren een heel eind op weg om een plan te realiseren waarbij uitsupporters weer welkom waren bij de klassiekers. De plannen werden gedragen door alle betrokken partijen: van supportersverenigingen tot medewerkers van beide clubs", zo geeft hij aan. "Ook de KNVB was bereid om tijd en moeite te stoppen in dit project. Daarom stelt het ons zeer teleur dat juist de directie van Feyenoord besluit om de stekker uit dit project te trekken. Een kosten/batenanalyse mag nooit een afweging zijn om te besluiten geen uitsupporters toe te laten."

Ook Voorzitter Jacob Bernard reageert namens de AFCA Supportersclub betreurt het besluit. "Wij willen ook niets liever dan dat er bij de klassieker weer uitsupporters aanwezig zijn in zowel de Johan Cruijff Arena als De Kuip", aldus Bernard. "Als AFCA Supportersclub zijn wij betrokken geweest bij de gesprekken en staan wij achter de haalbaarheid van de plannen. Het is zonde en tegelijkertijd ook kwalijk dat de Feyenoorddirectie dit tegenwerkt. Bij de klassieker horen gewoon uitsupporters. Aan ons zal het zeker niet liggen dat het hier ooit nog eens van komt."

Meer op Ajax Life




Tags

uitsupporters klassieker afca batenanalyse bernard project supportersclub arena bestuurder betreurt feyenoorddirectie haalbaarheid halsstarrigheid jacob klassiekers knvb kuip life nagtzaam stekker supportersvereniging supportersverenigingen tegenwerkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Het levert niet genoeg knaken op? Manmanman... wanbeleid! De supporters maken de club, niet de directie!
+1/-0

5 jaar geleden
Wat een gezeik. Wie gelooft deze kul nou. De waarheid zal ergens in het midden liggen.
+1/-1

5 jaar geleden
Hoe dan ook moet de Kuip nog even mee en gezien de sanitaire neigingen van die gasten kan je ze beter buiten laten. Aan de andere kant is het natuurlijk wel raar dat er geen uitsupporters bijzitten. Maar dat is helaas niet meer het enige waar dit bestuur een broertje dood aan heeft. Een voetbalwet waar je als club ook echt een vuist kan maken had dit al jaren geleden kunnen oplossen. Zonder deze blijven de te nemen maatregelen eigenlijk sociaal niet meer verantwoord. Om een paar aso's te monitoren moet van alles ingezet worden, dat buiten alle proporties is komen te vallen en al die aandacht verdient geen enkel stuk verdriet.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki