Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Jørgensen: 'Robin en ik zijn twee oude mannen'

21 oktober 2018 17:54

Nicolai Jørgensen was na afloop van de wedstrijd tegen PEC Zwolle blij dat hij eindelijk weer gescoord had. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Het was al enkele maanden geleden, dus ik was erg hongerig", aldus de Deense spits. "Ik schoot tegen de paal en dacht dat hij er vandaag wéér niet in zou gaan. Maar daarna was ik erg blij."

Dat hij zolang niet gescoord had, knaagde niet echt aan de spits. "Ik ben vier maanden geblesseerd geweest. Het is logisch dat je niet scoort als je niet speelt", zo gaf hij aan. "Ik heb thuis hard gewerkt om er mentaal klaar voor te zijn en om in de situaties te komen waar ik in wil komen. Ik keek videobeelden terug om te kijken wat ik goed en fout deed. Al die kleine dingen die nodig zijn. Deze week heb ik beelden terug gekeken om te kijken op welke plekken ik gevaarlijk was in het verleden. Dat was vandaag ook succesvol. Ik scoorde vanuit een corner, maar ik was de hele tijd gevaarlijk. Ik had alleen al in de eerste helft drie keer kunnen scoren."

Jørgensen ging verder: "Het belangrijkste voor mij nu is dat ik de kansen krijg. Het was pas de tweede keer dat ik negentig minuten speelde. Ik zal alleen nog maar beter worden en ik weet zeker dat ik nog veel vaker ga scoren dit seizoen."

De Deen had echter wel gehoopt dat hij aan het eind van de wedstrijd gewisseld werd. "Ik was moe. Je ziet het ook aan mijn gezicht. Ik had veel gerend. Robin en ik moesten grote ruimtes innemen en we zijn twee oude mannen", zo gaf hij lachend aan. "Het was goed dat hij mij liet staan. Ik heb de minuten nodig, het was 3-0 en erg belangrijk voor mij. In de tweede helft had ik misschien wat meer op mijn positie moeten blijven. Ik was wat vaak aan de zijkanten. Maar dat was wat het team nodig had. Ik ben blij dat ik negentig minuten heb gespeeld."




Tags

fox gerend hongerig knaagde moe pec

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat timber ueda willykment woerts yoda