Transparent
Inloggen
Sluiten

Giovanni van Bronckhorst: 'Nicolai Jørgensen wordt steeds fitter, maar mist alleen wedstrijdritme'

17 oktober 2018 22:25

In gesprek met Feyenoord TV besprak Giovanni van Bronckhorst de status van de blessures binnen de selectie. Zo speelde Nicolai Jørgensen afgelopen dinsdag een hele wedstrijd mee met Jong Feyenoord. "Nico wordt steeds fitter, maar mist alleen wedstrijdritme. Daarom ook die keuze hem afgelopen week mee te laten doen met de beloften, zodat hij weer negentig minuten op het veld stond", aldus Van Bronckhorst. "Hij maakt een goede indruk. Hij heeft de laatste weken steeds voluit kunnen trainen en wordt steeds sterker."

Ook Justin Bijlow is weer helemaal terug. "Hij heeft de wedstrijd tegen Willem II niet kunnen spelen. Dat kwam voor hem net iets te vroeg", zo gaf de trainer van Feyenoord aan. "Hij heeft een hele goede week gemaakt. Half op het veld, half binnen, maar hij is deze week weer aangesloten bij de groep."

Jeremiah St. Juste moest de interlands met Jong Oranje laten schieten, maar lijkt zondag ook te kunnen spelen. "Ook hij heeft deze week weer aan kunnen sluiten. Vorige week hebben we hem niet alles mee laten doen. Een soort van herstelweek en een week waarin hij zijn lichaam kon laten rusten", zei hij daarover. "Ik denk dat die keuze goed is geweest. Nu heeft hij een week de tijd gehad om zich klaar te maken voor het weekend."




Discussieer mee op de forums


Tags

bronckhorst fitter wedstrijdritme jong bijlow herstelweek jeremiah juste oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Hopelijk is zijn mentaal ook volledig op Feyenoord gericht nu, want Nicolai was met zijn hoofd absoluut niet met Feyenoord bezig.
+1/-0

5 jaar geleden
Dus gewoon basis Gio, maar dan vanaf links en Robin in de spits laten staan
+1/-0

5 jaar geleden
Hij mag van mij ook in de spits staan en RvP op het middenveld .
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.422 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki