Transparent
Inloggen
Sluiten

'Donis Avdijaj in de belangstelling van Feyenoord'

17 oktober 2018 14:23 - Bild.de

Donis Avdijaj staat in de belangstelling van Feyenoord. Dat weet het Duitse Bild te melden. De vleugelaanvaller speelt momenteel voor Willem II en kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Roda JC.

De international van Kosovo heeft in Tilburg een contract voor slechts een seizoen getekend. Willem II heeft wel een optie om dat contract met nog een jaar te verlengen, maar indien de Tilburgers dat doen zou automatisch een vertrekclausule van € 500.000 euro actief worden. Naast Feyenoord zouden ook Ajax, PSV en AZ belangstelling voor de aanvaller hebben.

Meer op Bild.de




Tags

avdijaj donis bild kosovo roda tilburg tilburgers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Niet aan beginnen.... handige truc van zijn zaakwaarnemer. Schermen met belangstelling van andere clubs.
+1/-0

5 jaar geleden
Als dat waar is zakt Feyenoord echt naar niveau nul. Je hebt betere spelers in de jeugd rondlopen, maar kansen krijgen bij Gio is er voor de jeugd niet bij.
+1/-0

5 jaar geleden
Sodemieter op man met dit soort eventuele aankopen. Dit gaat ons absoluut niet verder brengen...
+2/-0

5 jaar geleden
Eens... niet aan beginnen! Als we, nu het geld op is, weer opnieuw gaan beginnen met middelmaat spelers, duurt het weer jaren voor we bij de top aanhaken. Geef jeugdspelers de kans en koop alleen dan als het echt een versterking is voor direct de basis, met financiële restwaarde.
+3/-0

5 jaar geleden
Als je al iemand op wil halen bij Willem II dan hoop ik toch dat het Fran Sol is...
+1/-0

5 jaar geleden
Toch welaardige voetballer van Schalke, dacht dat Willem II hem gehuurd had eigenlijk.
Maar Inderdaad, of we het hier van moeten hebben is de vraag. Maar met Larsson en El Hankouri redden we het ook (nog) niet.
+0/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.347 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda