Transparent
Inloggen
Sluiten

Nederlands elftal met Tonny Vilhena als invaller gelijk tegen België

16 oktober 2018 22:41

De Derby der Lage Landen is geëindigd in een gelijkspel. In Brussel eindigde de oefenwedstrijd tussen België en Nederland in 1-1. Tonny Vilhena, de enige Feyenoorder in de selectie van bondscoach Ronald Koeman, kwam na ruim een uur spelen als invaller in het veld.




Tags

belgie vilhena brussel derby koeman nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Yes, we kunnen weer reageren gelukkig. Jammer dat het zo lang heeft moeten duren. On topic, Vilhena viel redelijk in, goed voor zijn marktwaarde.
+2/-1

 
5 jaar geleden
Vilhena deed het goed, jaagde op de verdediging van België! Goed in samenwerking met de beste speler van de wedstrijd Depay.
+1/-0

Vilhena deed het niet slecht hoop dat hij tegen PEC weer zijn oude vorm gaat halen
+1/-0

5 jaar geleden
Prima invalbeurt. Dat elleboogje had van mij niet gehoeven. Hij bracht wel meer gif in het team. Indrukwekkend hoe Koeman de malaise toch lijkt om te draaien met een Depay in bloedvorm.
+1/-0

5 jaar geleden
Tonny goed in gevallen, ik hoop dat hij zondag tegen PEC de rest mee op sleeptouw gaat nemen, dan komt het helemaal goed!
+1/-0

5 jaar geleden
Wel triest dat nota bene één feyenoorder als invaller meedoet
Dat zegt genoeg
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda