Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermeer: "Bijlow net een jonger broertje"

2 oktober 2018 09:32

In het Algemeen Dagblad komt Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer aan het woord, die afgelopen week in de beker mocht keepen en tegen Vitesse Bijlow verving vanwege een blessure, maar die dit seizoen duidelijk de tweede keeper is. Vermeer vertelt wel te kunnen leven met die situatie: "Vanaf de eerste dag dat we met elkaar werken, voelt het alsof Justin een jonger broertje van mij is. Ik probeer Just te helpen waar ik kan. Feyenoord heeft een jonge keeper in huis die het heel ver kan schoppen. Als ik daar een bijdrage aan kan leveren, dan graag. Ik ga echt niet lopen kloten omdat ik zo nodig moet spelen. Zo zit ik niet in elkaar. We kennen allemaal het voetbal, Justin zit nu bij de voorselectie van Oranje. Dan komen er altijd weer mensen met kritiek. Daar kan ik hem bij helpen."




Tags

vermeer bijlow broertje jonger oranje vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.351 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woningbouw yoda