Transparent
Inloggen
Sluiten

Daryl Janmaat kon terugkeren bij Feyenoord: 'Watford wilde me niet laten gaan'

5 september 2018 12:20

Ondanks dat Daryl Janmaat het uitstekend naar zijn zin heeft in Engeland had hij deze zomer kunnen terugkeren bij Feyenoord. Dat geeft de verdediger aan in gesprek met het Algemeen Dagblad. Tot een transfer kwam het echter niet. "Watford wilde me niet laten gaan. Als het daar al stokt, is het lastig om verder te praten," aldus Janmaat. "Feyenoord had ook het geld niet. Je kunt bij Watford niet aankomen met niets. Ze zijn niet achterlijk. Ik hoefde er dus niet eens over na te denken."

De rechtsback hoopt echter in de toekomst alsnog weer voor Feyenoord te mogen spelen. "Ik heb daar een mooie tijd meegemaakt, ben Feyenoord-supporter. Als die kans komt, wil ik daar graag gebruik van maken," zo geeft hij aan. "Het lijkt me gewoon mooi om terug te komen als ik nog fit ben; dat ik instap om de club verder te helpen. Ik ben pas 29, heb dus nog even de tijd. In elk geval weten we het van elkaar."




Tags

janmaat watford daryl engeland instap stokt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.332 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda