Transparent
Inloggen
Sluiten

'Tonny Vilhena in belangstelling van Eintracht Frankfurt, Feyenoord wil niet meewerken'

14 augustus 2018 10:57

Voetbal International weet te melden dat Tonny Vilhena in de belangstelling staat van Eintracht Frankfurt. Feyenoord wil echter niet meewerken aan een transfer van de middenvelder. Tevergeefs probeerde Frankfurt een week geleden om de Rotterdammers te bewegen tot onderhandelen. Vilhena zou zelf wel open staan voor een vertrek naar de Duitse bekerwinnaar, waar ook voormalig Feyenoorder Jonathan de Guzman onder contract staat.

Vilhena dacht in aanmerking te kunnen komen voor een vertrek nu hij de afgelopen jaren twee keer zijn contract in Rotterdam verlengde. Tot zijn eigen verbazing hoorde hij echter dat Feyenoord niet wil meewerken. De middenvelder was in 2015 al bijna vertrokken naar Sampdoria, maar vanwege privéredenen bleef hij toen in Nederland.




Tags

vilhena frankfurt eintracht guzman jonathan nederland priveredenen sampdoria tevergeefs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.356 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo miljard praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda