Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord vreest nog altijd voor verkoop van spelers met naderende sluitende Engelse transfertermijn'

31 juli 2018 06:57

Voor Feyenoord breken spannende tijden aan nu over een week al de transfertermijn in Engeland zal gaan sluiten, zo weet De Telegraaf te melden. Hoewel de clubs uit de Premier League bij elkaar al meer dan een miljard euro uitgaven dit jaar, worden er nog altijd transfers verwacht. Door de enorme inkomsten uit de tv-gelden hebben ook de subtoppers en degradatiekandidaten meer dan voldoende geld om spelers uit de Eredivisie weg te halen en dat is waar Feyenoord voor vreest.

Vier spelers van Feyenoord zouden nog kunnen vertrekken: Steven Berghuis, Sven van Beek, Tonny Vilhena en Nicolai Jørgensen. Ook na volgende week zouden er nog transfers kunnen volgen, omdat de markt in Duitsland, Frankrijk of Italië pas eind augustus sluit. Echter is vanuit die landen veel minder belangstelling voor de Feyenoorders.

Watford heeft interesse in Van Beek, maar de Engelsen willen de verdediger eerst verhuren aan een Italiaanse club. Van Beek ziet dat echter niet zitten en wil liever bij Feyenoord blijven.

Bij Feyenoord is er verbazing dat niemand zich nog gemeld heeft voor Berghuis, terwijl een club als Brighton wel 25 miljoen voor Alireza Jahanbakhsh van AZ heeft betaald. De aanvaller van Feyenoord heeft echter de pech dat hij al in de Premier League heeft gespeeld, maar bij Watford niet wist te slagen en nu het etiket 'mislukt in Engeland' zou dragen.

Voor Vilhena en Jørgensen is er wel volop interesse. Echter is nog geen club bereid om voor beide spelers de buidel open willen te trekken. In dat geval wil ook Feyenoord niet meewerken aan een transfer en houdt het Vilhena en Jørgensen liever in De Kuip.




Discussieer mee op de forums


Tags

beek transfertermijn vilhena berghuis engeland naderende watford alireza brighton buidel degradatiekandidaten duitsland eredivisie etiket frankrijk jahanbakhsh kuip miljard subtoppers telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer