Transparent
Inloggen
Sluiten

Karim El Ahmadi: 'Ik heb de Feyenoorders in mijn hart gesloten'


10 juli 2018 14:06

Feyenoord heeft op de eigen website inmiddels ook aangekondigd dat Karim El Ahmadi gaat vertrekken uit Rotterdam. De aanvoerder van afgelopen seizoen kijkt met veel voldoening terug op zijn tijd bij Feyenoord. "Ik ben me door de jaren heen steeds meer Rotterdammer gaan voelen en heb de Feyenoorders in mijn hart gesloten," zo geeft El Ahmadi aan.

El Ahmadi vervolgt: "De cultuur hier heeft me verder gevormd als mens. Vooral het kampioenschap is een hoogtepunt dat ik nooit meer zal vergeten. Feyenoord heeft zich altijd correct naar mij opgesteld en ook nu weer bij het mogelijk maken van deze overstap. Ik heb hier een fantastische tijd gehad en kan met een voldaan gevoel vertrekken."

Technisch directeur Martin van Geel is dankbaar voor wat El Ahmadi heeft gebracht bij Feyenoord. "Karim heeft in de afgelopen jaren veel betekend voor de club. Hij is een echte professional die zich altijd met volle overgave heeft ingezet voor Feyenoord," aldus Van Geel. "Bij zijn contactverlenging in 2017 hebben we gezegd ons correct en welwillend op te stellen wanneer een kans als deze zich in zijn laatste contractjaar zou voordoen. Gezien zijn leeftijd en de fase van zijn carrière die hij nu in gaat, gunnen we hem deze mooie kans en wensen we hem alle succes toe."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws