Transparent
Inloggen
Sluiten

'Leroy Fer in beeld bij Feyenoord indien Tonny Vilhena vertrekt'

10 juli 2018 06:46

Als Tonny Vilhena vertrekt bij Feyenoord komt Leroy Fer in beeld om hem te vervangen. Dat zou in en rond de Kuip worden gefluisterd, zo weet het Algemeen Dagblad te melden. De elf-voudig international van het Nederlands elftal staat nu nog onder contract bij Swansea City. De middenvelder kwam sinds februari echter niet meer in actie door een blessure aan zijn achillespees, waar hij momenteel nog altijd herstellende van is.

Fer heeft al een lang verleden bij Feyenoord. De middenvelder kwam in 1999 in de jeugdopleiding van Feyenoord terecht en mocht op 2 december 2007 zijn debuut in de Eredivisie maken in de met 6-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Fer vertrok in 2011 naar FC Twente en speelt sinds 2013 in de Engelse competitie.




Tags

fer vilhena achillespees almelo eredivisie heracles herstellende kuip twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot soap stengs there think twente what will year yoda zerrouki