Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Luis Sinisterra tekent bij Feyenoord

9 juli 2018 17:05

Via Twitter heeft Feyenoord de komst van Luis Sinisterra aangekondigd. Zondag kwam de eerste berichten al door dat de Colombiaanse aanvaller naar Feyenoord zou vertrekken en dat is nu officieel bekend gemaakt. Op de website van Feyenoord heeft de club bekend gemaakt dat de 19-jarige Colombiaan een contract zal tekenen voor drie seizoenen met nog een optie voor twee seizoenen extra.

Sinisterra zal nog enige tijd moeten wachten tot hij daadwerkelijk speelgerechtigd is voor Feyenoord. De aanvaller is momenteel in afwachting tot de formele afhandeling van de transfer, waardoor de aanvraag voor een tewerkstellingsvergunning.




Discussieer mee op de forums


Tags

sinisterra afhandeling colombiaan tewerkstellingsvergunning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.337 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda