Transparent
Inloggen
Sluiten

Jeugdspeler Melayro Bogarde kondigt zelf vertrek aan via Instagram


9 juli 2018 15:42

Op zijn persoonlijke Instagram-pagina heeft Melayro Bogarde zijn vertrek bij Feyenoord aangekondigd. "Na bijna 10 jaar heb ik besloten Feyenoord te verlaten deze zomer. Ik kijk terug op mijn tijd bij Feyenoord met een gevoel van blijdschap, trots en eer dat ik jarenlang het veld heb mogen betreden in het rood/wit van de club," zo geeft hij aan. "Ik ben de trainers en mijn medespelers dankbaar voor de tijd die ik bij de club heb beleefd. Met enthousiasme kijk ik uit naar mijn volgende avontuur."

De 16-jarige verdediger wordt al langere tijd gelinkt aan een overstap naar de Engelse top en dit lijkt nu daadwerkelijk te gaan gebeuren. Om welke club het gaat is nog niet bekend.

Na bijna 10 jaar heb ik besloten Feyenoord te verlaten deze zomer. Ik kijk terug op mijn tijd bij Feyenoord met een gevoel van blijdschap, trots en eer dat ik jarenlang het veld heb mogen betreden in het rood/wit van de club. Ik ben de trainers en mijn medespelers dankbaar voor de tijd die ik bij de club heb beleefd. Met enthousiasme kijk ik uit naar mijn volgende avontuur.

Een bericht gedeeld door Melayro Bogarde (@melayroo_) op 9 Jul 2018 om 5:30 (PDT)


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws