Transparent
Inloggen
Sluiten

'Newcastle United wil niet voldoen aan vraagprijs voor Nicolai Jørgensen, kijkt al naar alternatieven'


3 juli 2018 05:28

Volgens Chris Waugh, Newcastle United-watcher van Chronicle Live is het ondenkbaar dat Newcastle United wil voldoen aan de vraagprijs van Feyenoord voor Nicolai Jørgensen na afgelopen WK. De club zou inmiddels zelfs al naar alternatieven aan het kijken zijn om de spitspositie te versterken.

Feyenoord zou bijna 25 miljoen euro willen hebben voor de Deense spits. Een grote gok, zo stelt Waugh gezien de vorm van Jørgensen in dit kalenderjaar. De aanvaller stond bijna drie maanden droog en wist in 18 van de 22 officiële wedstrijden voor club en land in 2018 niet tot scoren te komen. "En dat is zonde, want hij is zonder twijfel een getalenteerde voetballer. Jørgensen zal nooit de meest mobiele aanvaller worden of de meest technische, maar hij past precies in het profiel wat Benitez graag ziet: een lange, krachtige targetman die zijn ploeggenoten betrekt in het spel en zelf 10 tot 15 doelpunten kan scoren," aldus Waugh.

Afgelopen winterstop wilde Newcastle United de Deense spits al binnen halen, maar kwam het niet tot een akkoord met Feyenoord. De bekerwinnaar van Nederland heeft voor het WK al laten weten dat de vraagprijs voor Jørgensen nu zelfs hoger ligt, maar nadat de spits op het WK in Rusland geen goede indruk kon achter laten is het volgens Waugh ondenkbaar dat Newcastle of een andere club aan die vraagprijs wil voldoen.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws