Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook Jordie van Leeuwen tekent profcontract bij Feyenoord


29 juni 2018 17:05

In navolging van Ian Smeuelers heeft vrijdagmiddag ook Jordie van Leeuwen zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend. De 17-jarige doelman tekende een contract voor een jaar met een optie voor nog een seizoen, zo maakte Feyenoord bekend. "Ik heb hier hard voor gewerkt, dit is een heel mooie dag," zo geeft Van Leeuwen aan.

In 2013 vertrok Van Leeuwen aanvankelijk uit de opleiding van Feyenoord om bij de amateurs van Sportclub Feyenoord verder te gaan. Dat deed hij zo goed dat hij weer terug keerde in de Feyenoord Academy. "Ik heb me heel goed kunnen ontwikkelen bij Feyenoord, onder verschillende trainers en natuurlijk onder keeperstrainer Oscar Moens," zegt de doelman daarover. "Over een kleine week beginnen we met Feyenoord 2 alweer aan het nieuwe seizoen, daar heb ik heel veel zin in. Dit contract is een mijlpaal, maar hopelijk ook het begin van iets moois. Ik kijk ernaar uit om het in Feyenoord 2 te laten zien."

Technisch directeur Martin van Geel is erg blij met het vastleggen van Van Leeuwen. "Als keeper heb je bravoure nodig en Jordie heeft dat zeker. Hij heeft gevochten om zijn plek te bemachtigen binnen onze jeugdopleiding en nu binnen Feyenoord 2," aldus Van Geel. "Het is een veelzijdige, moderne keeper met een goede trap. Komend seizoen zal hij samen met Elber Evora het keepersduo gaan vormen in dit team."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws