Transparent
Inloggen
Sluiten

Ian Smeulers tekent eerste profcontract bij Feyenoord


29 juni 2018 14:25

Ian Smeulers heeft vrijdag zijn eerste profcontract bij Feyenoord getekend, zo heeft de club bekend gemaakt. De 18-jarige linksback tekende een contract tot de zomer 2021. Smeulers maakt sinds 2006 al deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord. "Het maakt me heel trots om als echte Feyenoorder dit contract te tekenen," geeft Smeulers aan.

Komend seizoen zal Smeulers gaan uitkomen voor Feyenoord 2, al mag hij ook nog uitkomen voor Feyenoord onder 19. "Natuurlijk ga ik voor een basisplek in het tweede. Dat brengt me immers dichter bij waar ik echt voor ga: een vaste plek in Feyenoord 1," zegt de verdediger daarover.

Technisch directeur Martin van Geel kan zich daar alleen maar bij aansluiten. "Hoewel Ian maar één jaar in Onder 19 heeft gespeeld, denken we dat hij de stap naar Feyenoord 2 al aan kan," aldus Van Geel. "Hij is een zeer talentvolle back met een goed linkerbeen. Hij heeft zich de afgelopen jaren steeds meer laten gelden. Die ontwikkeling kan hij nu doorzetten met een driejarig contract."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws