Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'De vakantie heeft voor mij lang genoeg geduurd'

26 juni 2018 06:53

In gesprek met De Telegraaf geeft Robin van Persie aan blij te zijn dat de voorbereiding weer is begonnen, nadat hij afgelopen weken een paar korte vakanties heeft gedaan. "Om de twee weken had ik ook nog een wedstrijd, eerst die van Dirk, daarna een afscheidswedstrijd van Thomas Rosicky, mijn oude ploeggenoot bij Arsenal. Dus ik kon lekker fit blijven," zo geeft de aanvaller aan. "Een beetje lopen en om de dag in de gym actief zijn. Had ik wel weer zin in ook, want de vakantie heeft voor mij lang genoeg geduurd. Dit maak ik bijna nooit mee, hè?"

De aanvaller van Feyenoord kreeg de vraag wat de verwachtingen en doelen zijn van Feyenoord komend seizoen. Omdat er nog een hoop in de selectie van Feyenoord kan veranderen, wilde hij zich daar niet over uit spreken. "Laten we elke dag maar een stap vooruit maken, individueel en als team. Dan kan daaruit iets moois ontstaan en dan kun je misschien iets winnen," zegt hij daarover.

Van Persie gaat proberen om zoveel mogelijk van het WK te moeten kijken nu hij thuis zit. In andere jaren liep hij steeds zelf rond op het WK of EK, waardoor dat niet kon. "Vanaf nu ga ik alle landen zien. Ik hoop een beetje op Engeland. Ik ken al die jongens, vind dat ze heel goed gespeeld hebben tot nu toe en ik vind het echt een leuk team," aldus Van Persie. "Maar ik hoop ook dat Messi en zijn vrienden doorgaan. Dat is mooi voor het toernooi, als de grote landen straks tegen elkaar in actie komen."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws