Transparent
Inloggen
Sluiten

Martin van Geel: 'Ik hoop boven alles dat ze niet op krukken terugkomen'

14 juni 2018 04:52

In gesprek met de Volkskrant blikt Martin van Geel vooruit op het aanstaande WK en de gevolgen die dit heeft voor Feyenoord, aangezien vijf spelers op het WK actief zullen zijn. "We weten wat ze ervoor hebben gedaan. Daarom vinden we het vooral schitterend voor die jongens," zegt Van Geel over de selectie van Renato Tapia, Sofyan Amrabat, Karim El Ahmadi, Nicolai Jørgensen en Brad Jones.

Feyenoord speelt begin augustus echter al kwalificatiewedstrijden voor de Europa League, wat betekent dat de WK-gangers nauwelijks vakantie zullen hebben. "Voor ons zijn dat superbelangrijke wedstrijden. Uit dat oogpunt zou je wensen dat ze er snel uit liggen," geeft de technisch directeur aan. "Tegelijkertijd gun ik die jongens het allerbeste. Laat ik zeggen dat ik boven alles hoop dat ze niet op krukken terugkomen."

Van Geel verwacht bovendien niet dat een goed WK zorgt dat de transferwaarde van de Feyenoorders hard zal stijgen. In 2014 werd Stefan de Vrij bijvoorbeeld verkozen tot beste verdediger van het toernooi, maar ging zijn transferwaarde nauwelijks omhoog. "We kwamen eruit met Lazio voor een bedrag dat maar iets hoger lag dan het bod van voor het WK," aldus Van Geel.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws