Transparent
Inloggen
Sluiten

Noah Lewis tekent eerste profcontract bij Feyenoord


6 juni 2018 15:53

Daags na de bekerwinst tegen PSV onder 19 heeft Noah Lewis bij Feyenoord zijn eerste profcontract getekend. De zeventienjarige verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot de zomer van 2021, zo meldt de club op de eigen website.

Lewis is erg blij met zijn contract. "Dit is voor mij de bekroning van een mooi seizoen," geeft de verdediger aan, die tot de D2 nog bij Almere City speelde. "Ik weet niet meer precies hoe ik toen bij Feyenoord in beeld ben gekomen’, vervolgt de centrumverdediger. ‘Maar ik heb al die jaren met heel veel plezier in de jeugdopleiding gezeten. De bekerwinst afgelopen zaterdag was een mooie afsluiting van die periode. Nu begint de volgende fase, waar ik heel veel zin in heb."

Vanaf komend seizoen zal Lewis aansluiten bij Feyenoord 2, zo geeft ook technisch directeur Martin van Geel aan. "Noah is een eerstejaars A-junior, maar we hebben er toch al voor gekozen om hem over te hevelen naar Feyenoord 2. We denken dat hij daar al klaar voor is," aldus Van Geel.

Van Geel gaat verder: "Noah is een moderne verdediger met een enorm goed fysiek, hij is 1,90 meter lang en beresterk. Hij heeft een ontzettend sterk seizoen gedraaid bij Feyenoord Onder 19. Of het nou tegen PSV of tegen Shakhtar of Manchester City was: Noah stond altijd zijn mannetje. Hij houdt echt van het vak verdedigen. Nu krijgt hij de kans om technisch en tactisch verder door te groeien, onder leiding van Peter van den Berg en zijn staf."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws