Transparent
Inloggen
Sluiten

Brad Jones: 'Ik dacht dat ik het WK op de tribune zou bekijken'


26 mei 2018 11:02

In een interview op de website van de Australische voetbalbond geeft Brad Jones aan dat hij niet verwacht had om naar het WK te gaan. "Maar in het voetbal weet je het nooit, het verandert snel. Ik dacht dat ik het op de tribune zou bekijken, niet dat ik hier zou zitten," aldus Jones.

Bij Feyenoord voelt hij zich beter dan ooit. Jones vindt dat hij de beste periode uit zijn carrière achter de rug heeft. "Dit is de langste reeks wedstrijden die ik heb gehad. Dat is een belangrijke factor," geeft de doelman aan. "Je weet wat ze zeggen: keepers pieken wat later. Dat is bij mij ook misschien zo. Ik voel me echt goed en comfortabel de laatste jaren."

Jones is ook vol lof over bondscoach Bert van Marwijk, waar hij bij Feyenoord al goede verhalen over had gehoord. "Iedereen heeft veel respect voor hem. Bij de club wordt hij natuurlijk erg hoog aangeschreven, voor wat hij in het verleden heeft gedaan," zegt hij daarover. "Er hangen nog altijd foto's van hem en zijn team aan de wand op de weg naar de kleedkamer. Dat springt er wel uit. Hij is een enorm belangrijk deel van de clubhistorie."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws