Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaron Vicario tekent eerste profcontract bij Feyenoord


24 mei 2018 12:41

Jaron Vicario heeft bij Feyenoord zijn eerste profcontract getekend. Dat maakt de club bekend op de eigen website. Donderdagochtend zette de 18-jarige aanvaller zijn handtekening onder een contract voor een jaar. Feyenoord heeft hierbij nog wel een optie om deze met nog een jaar te verlengen.

Vicario is erg verheugd met zijn eerste contract. "Ik ben ontzettend blij dat ik een contract heb mogen tekenen bij de mooiste club van Nederland. Dit contract is een grote stimulans voor me en tegelijkertijd besef ik ook dat ik me moet blijven ontwikkelen, want ik ben er nog lang niet," geeft de speler van Feyenoord onder 19 aan. "Ik zal mijn best blijven doen, zodat ik hopelijk over een paar jaar in De Kuip kan gaan spelen."

Volgens Martin van Geel heeft Vicario zich uitstekend ontwikkeld in Rotterdam. "Ondanks het relatief korte tijdsbestek dat Jaron in onze opleiding zit, heeft hij zich goed ontwikkeld. Dit contract heeft hij dus helemaal zelf afgedwongen," geeft Van Geel aan. "We geven hem de kans om door te groeien in de Beloften volgend seizoen, met hopelijk De Kuip als eindstation voor hem."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws