Transparent
Inloggen
Sluiten

Eljero Elia: 'Ik ben blij dat ik tijdens de Dirk Kuyt Testimonial alsnog afscheid kan nemen'


15 mei 2018 18:38

In een interview op Feyenoord.nl geeft Eljero Elia uit te kijken naar de Dirk Kuyt Testimonial, als hij ook officieel afscheid zal nemen van het publiek van Feyenoord. Ondanks dat hij al een jaar weg is uit Rotterdam, was er nog niet eerder de mogelijkheid voor een afscheid. "Ik ben blij dat het er bij de Dirk Kuyt Testimonial alsnog van gaat komen," geeft de aanvaller aan. "En ik hoop dat het mooi wordt!"

Het afscheid zal alsnog komen, omdat hij persoonlijk door Kuyt is uitgenodigd. "Dat is typisch Dirk. Hij hoeft ons er niet bij te betrekken, maar doet het toch," geeft Elia aan. "Hij probeert namelijk altijd het beste te doen voor een ander. Dat heeft hij altijd al gedaan en daarom verdient hij ook een groots afscheid."

Elia gaat verder: "Dirk is Dirk, down to earth. Hij staat altijd voor je klaar en is met je bezig. Tegen mij zei hij bijvoorbeeld dat ik wat vaker mijn rust moest pakken en dat ik no matter what mezelf moest blijven. Naar dat soort adviezen heb ik goed geluisterd."

De aanvaller maakt bovendien ook nog kans op een plekje in Oranje, omdat hij is opgenomen in de voorselectie. "Ik hoop dat ik de beloning ga krijgen voor een constant seizoen. Dan sluit ik dit seizoen helemaal mooi af."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws