Transparent
Inloggen
Sluiten

'Robin van Persie maakt om 0:30 uur zijn beslissing bekend'


14 mei 2018 23:10

Maandag op dinsdagnacht zal Robin van Persie om 0:30 uur bekend maken of hij stopt met voetballen of nog een jaar doorgaat bij Feyenoord. Dat maakte Mikos Gouka bekend tijdens Natafelen op Fox Sports. "Robin van Persie is een van de weinigen die nog aan de kranten denkt. Hij heeft gezegd dat we het vannacht doen, zodat de kranten hun verhaal hebben en op hun gemak kunnen tikken," aldus Gouka.

Enkele journalisten weten de beslissing echter al. "Hij heeft een geselecteerd groepje journalisten uitgenodigd die hem lange tijd hebben gevolgd. Daaraan heeft hij het verhaal verteld," gaf Gouka aan. "Dat waren VI, De Telegraaf, het AD en de Volkskrant. Zij weten al of hij doorgaat of niet."

Valentijn Driessen vulde aan: "Hij wilde het om half 1 en dan ook in de kranten, omdat hij het verhaal goed wil vertellen. Het moest geen tweetje worden of een vluchtig iets, hij wil duidelijk vertellen waarom hij gaat stoppen of doorgaan en de beweegredenen daarvan."

Zowel Driessen als Gouka gaven echter aan nog niet te weten wat de beslissing van Van Persie zal zijn. Zij waren niet de journalisten die door de aanvaller van Feyenoord waren uitgenodigd.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws