Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Een buitenspeler van Feyenoord moet in staat zijn om zulke cijfers neer te zetten'


6 mei 2018 18:31

Na de winst tegen SC Heerenveen werd Steven Berghuis gevraagd wat hij van de wedstrijd vond. "Het was een leuke wedstrijd. Heerenveen kwam goed terug, maar uiteindelijk maakt Bilal nog een geweldige goal," gaf Berghuis aan, die graag nog topscorer van de competitie wilde worden. "Niet gelukt. Jahanbakhsh heeft drie keer gescoord, dan heb je het ook gewoon verdiend."

Berghuis kreeg ook de vraag hoe er voor de wedstrijd in de groep werd gesproken over de kans om nog topscorer te worden. "We hebben het er niet overdreven veel over gehad. Ik zou de penalty's of de vrije trappen nemen. Als iemand alleen voor de keeper komt, hoeven ze echt niet op mij te wachten. Dan moeten ze gewoon die bal binnen schieten," aldus de vleugelaanvaller.

De aanvaller werd ook gevraagd naar zijn indrukwekkende cijfers met achttien doelpunten en twaalf assists. "Ik ben daar wel tevreden over ja. Een buitenspeler van Feyenoord moet wel in staat zijn om zulke cijfers neer te zetten. Dat is gewoon de norm. Daar probeer ik aan te voldoen," zei hij daarover.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws