Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst: 'Ik heb veel bewondering voor al die mensen die in het Sophia Kinderziekenhuis werken'

3 mei 2018 14:45

Giovanni van Bronckhorst blikte op de persconferentie van donderdagmiddag nog terug op het bezoek van Feyenoord aan het Sophia Kinderziekenhuis. "Het is heel fijn. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Het is natuurlijk een plek waar je liever niet wilt zijn. Ik heb dan ook veel bewondering voor al die mensen die daar werken, de zusters, doktoren," gaf Van Bronckhorst aan. "We komen daar één keer per jaar om ze te ondersteunen. Maar als je dan rond loopt in dat ziekenhuis en je ziet in wat voor situaties ouders zijn met hun kinderen, is het minste wat wij kunnen doen om steun te geven aan die mensen."

De trainer van Feyenoord ging verder: "Eigenlijk zouden we dat een aantal keer per jaar moeten doen. We doen dat één keer per jaar, maar het liefst zou ik daar een aantal keer per jaar naar toe willen gaan. Om de mensen die het echt nodig te hebben en de hulp kunnen gebruiken te ondersteunen. Het voelt heel goed om daar te zijn en heel dankbaar ook om voor die mensen iets te kunnen betekeken."

Van Bronckhorst kreeg de opmerking dat hij en de spelers toch de helden zijn voor de kinderen. "Daarom is het ook mooi om de reactie te zien van die kinderen en hun ouders om te zien als we de afdeling op komen. Het is iets wat je terug wilt geven aan die mensen en dat voelt altijd goed en dankbaar."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws