Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract Jean-Paul van Gastel verlengd tot 2020

3 mei 2018 11:19

Feyenoord heeft op de eigen website bekend gemaakt dat het contract van Jean-Paul van Gastel is verlengd tot de zomer van 2020. Het oorspronkelijke contract van de assistent-trainer liep nog tot deze zomer. Sinds de zomer van 2011 maakt Van Gastel als assistent deel uit van de technische staf van het eerste elftal.

Martin van Geel is blij dat Van Gastel bij Feyenoord blijft. "We zijn nog steeds zeer tevreden over de belangrijke rol die Jean-Paul van Gastel binnen deze technische staf inneemt," aldus de technisch directeur van Feyenoord. "Ook voor de continuïteit zijn we erg blij dat er met hem en Giovanni van Bronckhorst al jaren twee oer-Feyenoorders in de trainersstaf zitten. Bovendien blijft Jean-Paul dagelijks zijn waarde als uitstekende veldtrainer bewijzen."




Tags

gastel bronckhorst inneemt oer veldtrainer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg