Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Vermeer: 'Voor zover ik weet is er nog geen beslissing genomen'


2 mei 2018 14:00

In België meldde Het Nieuwsblad op woensdagochtend dat Club Brugge de optie in het huurcontract van Kenneth Vermeer niet zou gaan lichten, waardoor de doelman deze zomer weer terug zal keren bij Feyenoord. In gesprek met Voetbal International laat zaakwaarnemer Winnie Haatrecht echter weten dat hij verrast is door deze berichten. "Misschien dat die krant andere informatie heeft dan ik, maar Club Brugge heeft ons niets laten weten," aldus Haatrecht. "De optie in het contract van Kenneth is geldig tot 30 juni en voor zover ik weet is daar nog geen beslissing over genomen."

Haatrecht geeft aan dat de club pas een beslissing zal nemen als het seizoen voorbij is. Momenteel is de ploeg volledig gericht op de titelstrijd in België."Ik heb ook nog geen afspraak met Club om over Kenneth te praten. Als ze deze beslissing echt zouden hebben genomen, had ik dat wel gehoord, want mijn band met Club is uitstekend," zegt de zaakwaarnemer.

Vermeer had bij Club Brugge een basisplaats veroverd sinds hij in januari op huurbasis de overstap maakte. Door een blessure aan zijn bovenbeen vorige maand is hij echter al voor de rest van het seizoen uitgeschakeld.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws