Transparent
Inloggen
Sluiten

Robin van Persie: 'Het is me duidelijk dat Feyenoord met mij verder wil. Dat streelt me heel erg'

29 april 2018 18:10

Na de winst tegen Sparta kreeg Robin van Persie op Fox Sports de vraag of het feit dat hij negentig minuten kon spelen van invloed is op de beslissing om wel of niet te stoppen. "Voor nu is het heel leuk. Het is mij wel duidelijk dat Feyenoord met mij verder wil. Dat streelt me heel erg. De aankomende dagen en weken ga ik alles rustig op een rijtje zetten en dan maak ik mijn keuze. Ik weet het nog niet, dus ik ga er over na denken," aldus Van Persie. "Het doet me heel veel dat zoveel mensen willen dat ik door ga. Ik ben er heel erg blij mee. Jan de Jong van de week in een hele mooie speech, Gio ook, eigenlijk iedereen is heel positief. Dat is een compliment. Ik kom van ver. Mensen vergeten dat soms."

Van Persie ging verder: "Mijn laatste periode in Istanbul was niet fijn fysiek gezien. Als je op zo'n moment instroomt is dat pittig. Dus ik ben tevreden hoe het is gegaan. Daarvoor wil ik iedereen bedanken. Ook de trainer. Hij heeft zich voor mij hard gemaakt. Dat gaf ik tijdens mijn presentatie al aan, dat ik het ook een beetje voor hem doe. Dus eigenlijk is het precies gegaan zoals ik het stiekem had gehoopt."

Van Persie was minder te spreken over de wedstrijd, met name over de eerste helft. "Het begon wat stroef. De eerste helft was niet goed van onze kant en kwamen we nog goed weg dat het vlak voor rust nog 0-1 stond voor Sparta. Gelukkig kwamen we vlak voor rust nog terug, maar het was zeker niet goed de eerste helft," gaf de aanvaller aan. 'Het was jammer dat die eerste goal van Nico werd afgekeurd in de eerste helft, want ik begreep dat het geen buitenspel was. Dat was ook wel mooi geweest. In de tweede helft liep het beter, creëerden we ook meer en maakten we uiteindelijk een paar goede goals."


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws